zondag 5 oktober 2014

De voorbereidingen

Hoi allemaal,

Wij zullen ons even voorstellen:

Mijn naam is Joop. Ik ben 29 jaar oud en ben al meerdere malen in Amerika geweest.

 

Mijn naam is Nancy. Ook ik ben 29 jaar oud en aankomend avontuur is mijn tweede keer naar Amerika.

                  
Mijn naam is Joanna. Mijn papa en mama zijn al een keer in Amerika geweest. Ik nog niet. Dit is de eerste keer. Als ik er ben ga ik op zoek naar Minnie en Mickey Mouse :-D en ga ze weer heel veel kusjes geven!

Na vele malen al de blogs te hebben gelezen van onze (schoon)ouders, hebben wij besloten om zelf ook maar eens een blog te gaan maken over hetgeen wij gaan beleven in The States.

Joop is al regelmatig naar Amerika geweest, waar Nancy nog maar 1x is geweest in 2010 op uitnodiging van Gerrit en Joke hun 35 jarige huwelijk. Nu... een paar jaar later, zijn zij 40 jaar getrouwd en wilden wij dit ook graag met hen vieren, maar dan in Amerika. Hun tripje staat namelijk al geruime tijd vast. April... is dat haalbaar? Wij gaan ons stinkende best doen om alles voor elkaar te krijgen.

Onze dochter Joanna is dan in April inmiddels 3 jaar. Afgelopen zomer zijn wij naar Disneyland parijs geweest, waar zij haar idool heeft ontmoet... Minnie Mouse! Ze vond het prachtig!
En tadaaa, Minnie Mouse is ook in Amerika. Komt dat even mooi uit.

Wij zijn geen Turkije mensen. Dit hebben wij afgelopen zomer ook gedaan, maar dat eindigde in een drama. Nu gaan we ons heerlijk voorbereiden op een 18 daagse vakantie in Orlando, Florida. Beginnende op 10 april 2015 in onze "eigen" villa. Gerrit en Joke volgen later op de 18e, waarna wij onze intrek zullen maken in hun villa.

Inmiddels hebben wij de tickets al geboekt. We hebben de vluchten bij American Airlines, maar deze worden uitgevoegd door British Airways. We vliegen eerst van Amsterdam naar London Gatwick, daar zullen wij overstappen op de Boeing 777 naar Orlando. De tijden zijn zo geweldig dat we dus gelijk de tickets hebben vastgeprikt.
De auto moet nog geregeld worden, maar dat heeft geen haast. We gaan eens even op ons gemak een prachtige bolide voor onze Joop uitzoeken. De villa hebben we al op het oog. We hebben inmiddels ook extra foto's ontvangen van Rick en Mandy Oldersom op verzoek van onze (schoon)ouders. Onze dank hiervoor!

Wij zijn druk doende met alle voorbereidingen en we gaan langzaam alle blogs en forums af om te kijken of we nog praktische informatie kunnen vergaren voor ons 18-daags verblijf.

Bij elke stap die wij dichterbij ons avontuur komen, zullen wij weer een update geven.
Wij hopen dat wij een ieder die dit blog leest kunnen vermaken met onze belevenissen.

Groetjes Joop, Nancy en Joanna

3 opmerkingen:

 1. Kijk dat is leuk we gaan jullie zeker volgen
  We hopen dat jullie het net zo naar je zin hebt als wij dat hebben
  Heel veel voorpret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo dat gaat ergens op lijken hou vol en we genieten met jullie mee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen