zondag 12 oktober 2014

Villa: Check! Auto: Check!


Het boeken van de vliegtickets was de eerste stap naar ons 18-daags avontuur in Amerika. Nu met de tickets inmiddels op zak, hebben we nog de auto en de villa over om te regelen. We hebben inmiddels ook al gekeken of we de stoelen kunnen vastzetten voor beide vluchten heen en terug, maar dat werd echt te gek. Als we dat hadden gedaan, had dit ons totaal € 300,- gekost. Dat geld kunnen we natuurlijk vele malen beter besteden in Orlando, dus dat hebben we maar niet gedaan. Dan maar gewoon wachten tot het tijd is om in te checken en dan hopen dat we nog goede stoelen hebben.

Outside Villa frontDe villa: Check!

De villa staat in Sandy Ridge. Rick en Mandy Oldersom hebben, op verzoek van onze (schoon)ouders, even van dichtbij bekeken of het een mooie villa was en daarna een paar foto's toegestuurd. Daarna gelijk geboekt. Vandaag hebben we de eigenaar Jan de Jong gesproken over de telefoon voor een ietwat persoonlijkere kennismaking. Het is natuurlijk altijd spannend om zulk soort dingen voor het eerst helemaal zelf te regelen.


De auto: Check!
Toyota RAV4 2013
Oók geregeld. Een mooi Midsize SUV bij Alamo is het geworden. Kijk... we moeten natuurlijk wel ál onze koffers kwijt kunnen en straks met al dat shopgeweld, hebben we uiteraard voldoende ruimte nodig.

De foto van de auto is natuurlijk de keuze zoals deze bij Alamo wordt aangegeven, maar straks mogen we er natuurlijk één uitzoeken en pikken we uiteraard de meest gelikte auto eruit. Het oog wilt tenslotte ook wat.

De villa hebben wij geregeld voor maar 8 dagen. Na deze 8 dagen op de 18e april zullen wij ons bij Gerrit en Joke in de villa toe gaan voegen.
U kent ze vast wel:


Nee hoor, gekkigheid. Dit zijn natuurlijk Gerrit en Joke. 
Gerrit, onze eigen navigator, zal ons adviseren in de routes die wij het beste kunnen nemen en hij weet ook waar alle restaurants en bezienswaardigheden zijn.
Joke, onze shoppingqueen, zal ons bijstaan in de strijd van het shopgeweld. Zij weet precies waar we moeten zijn!
Wat willen we nog meer?

Ook zij hebben reeds de tickets, auto en villa geboekt. De villa zoals voorgaande keren bij Jan en Gina. Dit bevalt perfect en zoals al vaker gezegd. Don't change a winning team! Dus ook nu gaan ze weer naar Indian Creek.
De tickets zijn geboekt bij British Airways. Exact dezelfde vlucht als ons, maar dan natuurlijk op een andere datum.
Amsterdam - London Gatwick / London Gatwick - Orlando Int. Airport
Orlando Int. Airport - London Gatwick / London Gatwick - Amsterdam

Heerlijk! Al die voorbereidingen...
We zijn ook al druk doende om een TO DO lijst te maken. Wat moeten we écht gedaan hebben in Orlando?
Nou... Dat lijstje groeit met de dag, maar houden we natuurlijk nog wel even voor ons.

Gerrit en Joke zullen zelf geen blog bij gaan houden, maar zullen mee surfen op ons blog. We vieren tenslotte deze vakantie samen, dus dan maken we ook samen een blog.
We zullen dan ook aan de lijve ondervinden hoe het is om elke dag op te staan met een kopje koffie/thee bij The Pool. We kunnen niet wachten!
Ook onze eerste ontmoeting met Bart, de tompouce en natuurlijk de meest besproken worst op Indian Creek! Spannende tijden!


Groetjes Joop, Nancy, Joanna, Gerrit en Joke

8 opmerkingen:

 1. We hebben net vernomen dat Bart niet kan wachten om ook met jullie kennis te maken alleen de Rookworst is er al niet meer die was al lek bij het uitpakken.
  Ook wij kijken er weer naar uit om deze keer het met jullie te vieren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He wat leuk jullie gaan, en ook nog op dezelfde dag als ons!!
  Heel veel voorpret nog !!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. Dat is leuk dat we op dezelfde dag weg gaan. Ook in hetzelfde vliegtuig? Wij wensen jullie natuurlijk ook veel plezier toe en houden ook jullie blog in de gaten. Hele mooie foto's trouwens! Groetjes

   Verwijderen
 3. Zou zo maar in hetzelfde vliegtuig kunnen zijn ..
  Wij vliegen B.A 10:55 LGW - en dan door naar Orlando om 13:55 !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan hebben we inderdaad exact dezelfde vlucht. Dat is grappig... ik zou zeggen: tot dan!

   Verwijderen
 4. Klinkt allemaal heerlijk!! Nog veel plezier met alle voorbereidingen en voorpret......

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Saskia! De gezonde spanning en het enthousiasme groeit met de dag. Het aftellen is dan ook echt begonnen! Groetjes van ons

   Verwijderen