zaterdag 14 maart 2015

Nog 3 weken en 6 dagen!

BAM!
En toen kwam de realisering dat het nog maar 4 weken duurt voordat we op vakantie gaan. Nou wat zeg ik... Dan zijn we er al en zijn we denk ik wel wakker inmiddels. De laatste tijd zijn we wel dagelijks aan het aftellen, maar dan nog is het besef er nog niet helemaal.
Joop en ik (Nancy) zijn nu bezig om een paar pondjes te verliezen voordat we naar Amerika gaan. We zijn bezig met het welbekende Sonja Bakkeren. Eens kijken of deze dame ons kan helpen de overtollige kilootjes te laten verdwijnen. En dat gaat nog redelijk goed ook!

Ik (Nancy) moet over 3 weken ook nog examen doen voor mijn studie. Hier ben ik dus ook nog druk mee bezig en dit verdoezeld toch wel enige spanning gelukkig en gaat de tijd wat sneller. Als we alleen nog maar de vakantie voor ogen hebben dan stroopt de tijd voorbij en daar word niemand vrolijk van ;-).

Het leukste van de voorpret is toch wel het feit, dat als je er al aan denkt dat je in Amerika Orlando bent, de kriebels in de buik ineens op volle toeren draaien. Spanning, maar wel gezonde spanning!
Joanna zo lang vermaken in het vliegtuig, hoe zal dat gaan?
Wat gaan we allemaal doen daar en moeten we daar toch niet een soort planning voor gaan maken?
De zitplaatsen in het vliegtuig, wanneer kunnen we die vastzetten? (We willen het liefst zo ver mogelijk voorin, zeker met Joanna)
Wat nemen we te snacken mee voor in het vliegtuig, wat mag wel en wat mag niet?
Zulk soort dingen beginnen toch langzaam door onze hoofden heen te spoken.

Inmiddels is Joop langzaam begonnen met een planning maken. Hij heeft de eerste 5 dagen al ingepland zegt hij.
We willen in ieder geval genoeg zien en genoeg kopen als we in Orlando zijn. De kortingscouponnen beginnen ook al langzaam aan binnen te druppelen. Kijk, we zijn tot slot van rekening nog steeds Nederlanders. En als we korting kunnen krijgen, zijn wij daar uiteraard niet vies van.

En dan hebben we die dollar nog. Wat is daar mee aan de hand dan? Die staat nu op 1,0495. Dat word straks nog een T-Shirt minder kopen. Let maar op, straks staat de dollar 1 op 1 of erger zelfs.
Kijk, laten we wel wezen. Nu de dollar langzamerhand Down The Drain gaat, is onze Piggy Bank natuurlijk zo op. Nu hebben wij, na lang wikken en wegen besloten om toch maar een FUND op te starten. Dit hebben wij voor de duidelijkheid maar : The Vacation Fund genoemd. U allen is uiteraard van harte welkom om hier een kleine bijdrage aan te leveren.

Overigens moeten we nog wel even kwijt dat we het heel erg leuk vinden dat we al op zoveel aantal volgers zitten. Dit hadden we nooit gedacht! Ook hopen wij dan ook dat jullie er net zo'n plezier van beleven door dit te lezen als wij hebben om het te schrijven!

We laten ook zeer snel weer wat van ons horen, want zoals ik al reeds eerder heb gezegd. De gezonde oplopende spanning zorgt wel weer voor nieuwe schrijfideeën.

Wij wensen jullie een fijne dag en tot snel!

Groetjes Joop, Nancy en Joanna

10 opmerkingen:

 1. Hoera als het voor jullie gaat opschieten dan gaat dat ook voor ons opschieten
  Nog 3 weken en 11 dagen om precies te zijn
  Geniet van de voorpret en die dollar komt best goed

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaja voor jullie gaat het ook lekker opschieten he! Jullie ook genieten van de voorpret he!!

   Verwijderen
 2. Leuk, en hoe je het weet of keert, kleding is sowieso goedkoper in de Status. Screw the dollar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nu hebben wij ook inderdaad maling aan die koers hoor. We laten ons daar niet door tegen houden ;-)

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, wij vertrekken een dag eerder.. wie weet zien we elkaar wel.. Ik zie trouwens niemand als ik in Orlando ben.. al een paar keer gehad dat mensen mij echt moesten aantikken omdat ik dan niet echt op andere mensen let.. dus als ik je straal voorbij loop is dat niet omdat ik snoppie ben ofzo maar ik zit met mijn gedachten en alles gewoon bij disney.. dus tik me dan alsjeblieft even aan.. hihi alvast veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Anja, Jullie gaan toch ook op 10 april? Wij gaan ook op 10 april en zijn er al achter dat we in exact hetzelfde vliegtuig zitten als Rick en Mandy. Wij vliegen met British Airways. En wij lopen ook met oogkleppen op hoor, maar zodra we elkaar zien, zeggen we uiteraard even gedag natuurlijk! Jullie ook veel plezier met de voorpret.

   Verwijderen
  2. Hoi Anja, Jullie gaan toch ook op 10 april? Wij gaan ook op 10 april en zijn er al achter dat we in exact hetzelfde vliegtuig zitten als Rick en Mandy. Wij vliegen met British Airways. En wij lopen ook met oogkleppen op hoor, maar zodra we elkaar zien, zeggen we uiteraard even gedag natuurlijk! Jullie ook veel plezier met de voorpret.

   Verwijderen
 5. Wat heerlijk dat het zo opschiet, en wat een spannende tijd met nog even een examen voor de boeg.
  Gelukkig is het leven daar een stuk goedkoper, dus met de financiën zal het vast goed komen, ik had graag gedoneerd, maar moet ook mijn eigen potje vullen ( hoop dat tegen sept de koers wat gunstiger ligt!)
  Je schrijft in ieder geval heerlijk weg, dus ik kijk graag uit naar weer een gezellige leestijd in de ochtend!
  Succes voor het examen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog even doorbijten, de laatste loodjes wegen altijd het zwaarst. Succes met je examen. Tja die koers daar worden de Floridagangers niet blij van. Geniet van de voorpret!

  BeantwoordenVerwijderen