zaterdag 14 februari 2015

Mindset for Orlando

Nu met alle belangrijke dagen achter ons hebben wij nog maar 1 agenda punt in het vizier. Onze vertrekdatum naar Orlando voor ons 18-daags avontuur.

Joanna haar verjaardag hebben we inmiddels gezellig gevierd met al onze lieve familie en vrienden. Ze is ook weer heerlijk verwend en papa en mama hebben uiteraard weer uitgepakt met het bestellen van de taart. Joanna is dol op de Disney prinsessen. Van Ariel naar Rapunzel, ze kent ze allemaal! Haar meest favoriet is toch echt Assepoester. Wat is dan mooier om het kasteel van Disney na te laten bootsen. In het kasteel zaten dan uiteraard ook alle prinsessen die uit hun eigen kamer via het raam naar buiten keken. De taart was werkelijk subliem! Zo prachtig gemaakt en weer een regelrecht succes.
Trakteren op school hoort er dan ook bij. Een bloemenperkje van cupcakes om in de klas op te peuzelen en voor de kindertjes om mee naar huis te nemen een portemonneetje met een zakje Haribo beertjes erin. Ook dit was weer a Direct Hit! Iedereen vond het lekker en heel erg creatief en leuk!

Inmiddels heeft Nancy ook haar uitslag van een deelexamen terug. Geslaagd! Dus dat gaat ook allemaal goed. Nog net de week voordat we op vakantie gaan moet Nancy wederom een deelexamen doen, dus die gaat nog even met haar neus in de boeken. Scheelt weer... dan duurt het aftellen niet zo lang. Voor ik er erg in heb moet ik examen doen en tadaa, een week later gaan we al op vakantie. Hè lekker zeg :-).

Om in de vakantiesfeer te blijven hebben we ook maar gelijk de vakantie voor September geboekt. Dit keer gaan we weer naar Amerrrr.... uhh.... Nee, we gaan naar Center Parcs Sandur. Een midweek in het Drentse landschap tussen de hunebedden. Gezien het feit dat Joop en ik aan het einde van die week alweer 8 jaar lief en leed delen, hebben we gekozen voor een VIP Huisje. Tjah... Als het toch op plank ligt ;-).
Vorig jaar had ik (Nancy) met de Bingo op Center Parcs Sandur een waardecheque gewonnen van 250 euro. Die moet binnen een jaar worden ingewisseld, anders is hij niet meer geldig. Dus vandaar maar even uitgepakt :-). Soms moet je jezelf gewoon even kietelen, een ander zal het niet voor je doen.

Alweer een paar heerlijke planningen in het vooruitzicht. Joop en ik worden dit jaar ook alweer beide 30 jaar. We hebben genoeg feestjes dit jaar!

Wij zullen snel weer in de pen kruipen, want het duurt tenslotte nog maar 54 dagen tot vertrek!!

Groet, Joop Nancy en Joanna

5 opmerkingen:

 1. Dat is weer mooi geschreven Nancy.
  Ja het gaat echt opschieten.
  Ook wij tellen met je mee.
  Gerrit ga zijn blog maar stopzetten want hier kan hij niet tegenop.
  We kijken uit naar de volgende Update

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk verslag zeg en wat een prachtige taart. Die dagen zijn zo voorbij hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd, en wat een geweldige taart en traktatie, nu alleen nog even aftellen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo. Ik las net je blog en dus ook het huis wat je gehuurd hebt. Wij zij er een jaar geleden 14 dagen geweest. Een zeer mooi huis met alles erop en eraan. Rustig gelegen aan het eind van de straat en een leuk uitzicht op een paardenwei. Wij waren daar ook in april en vanaf een uur of negen de gehele dag zon. De management is een Nederlands stel.Wil je meer weten over het huis lees ik het we ,we hebben ook foto,s van de binnenzijde. Gr dirk

   Verwijderen
 4. Wat een schattig lief meisje! En wat een leuke taart!

  BeantwoordenVerwijderen