maandag 5 januari 2015

Gelukkig nieuwjaar!

Allereerst willen wij iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen. Dat al jullie dromen uit mogen komen.

Voor ons was het een bewogen jaar. Diverse ziekenhuisbezoeken gehad voor Joanna (in Turkije) en voor Joop (in Nederland). Joanna was opgenomen met uitdrogingsverschijnselen en Joop zijn galblaas is verwijderd. Dit vinden we wel weer genoeg geweest voor de komende tijd. Dus al deze ellende laten we dan ook maar al te graag achter ons met een nieuw vizier op de toekomst. Amerika!
We hebben afgesproken dat we het er nu gewoon even goed van nemen, na al die sores van vorig jaar. We hebben het wel verdiend!
Buiten het feit dat Joanna volgend jaar naar school toe gaat en we dan waarschijnlijk niet meer naar Amerika kunnen. We willen namelijk ook voor een nieuw huis kijken en helaas kunnen we nog steeds niet alles tegelijk. Al zouden we dat wel willen natuurlijk hihi.

Inmiddels zijn de kerstspullen ook alweer opgeruimd, al waren wij (lees: voornamelijk Nancy) enorm trots op de nieuwe kerstboom. En bij een nieuwe kerstboom horen nieuwe accessoires. En helaas voor Joop, met twee vrouwen in huis is de kleur snel gekozen natuurlijk! That's right: soft pink it is! Gniffel gniffel.

Na alle hectiek van de Decembermaand komt het besef... Nog maar 13 weken! Wat hebben we en wat moeten we nog?
Zoals eerder gezegd hebben we de tickets, auto en villa al geregeld. Maar wat wil je nou allemaal gaan doen daar? Daar zijn we nu toch wel actiever over na aan het denken. Disney's Magic Kingdom en de Studio's, Seaworld en Aquatica staan sowieso op de planning. Hoe vaak gaan we dit doen en welke tickets moeten we dan hebben? Dat is het lastigste van de hele vakantie. Zo verschrikkelijk veel keus.
Ook gaan we nog naar een Shooting Range. Tjah... als de mogelijkheid er is, waarom niet? Ja toch?
Shoppen uiteraard... En... we hebben ook weer twee feestjes. Het eerste feestje is het 40-jarig bestaan van het duo List en Bedrog. Of was het nou het jubileum van het (nog steeds) verliefde koppel Joke en Gerrit? Oók is onze lieve (o)ma Joke nog jarig in de vakantie. Het kan niet op!
Maar goed dat er een nieuwe "grote" koelkast in de villa van Jan en Gina is geplaatst voor al dat feestgeweld. We hebben voor het geval dat, wel alvast twee containers besteld. Je weet tenslotte maar nooit! Net geen Project X feestje zeg maar...

Allereerst op 5 februari de verjaardag van Joanna. De kleine meid word alweer 3 jaar oud!! Ongelooflijk snel gaat dat! Dat feestje vieren we wel gewoon thuis, anders gaat het zo in de kosten lopen he ;-).

Tot snel!

Liefs Joop, Nancy en Joanna

1 opmerking:

  1. Weer mooi omschreven we zijn trots op je
    Je doe het beter dan je Schoonvader
    Ga zo door we genieten er van

    BeantwoordenVerwijderen