zondag 25 januari 2015

Yay or Nay?

Oh jazeker! We hebben inmiddels de tickets voor Seaworld besteld en in de spreekwoordelijke pocket zitten. Bij deze tickets zit ook toegang tot het waterpark van Seaworld - Aquatica. We hebben van opa Gerrit en oma Joke begrepen dat dat een geweldig waterpark is, dus die gaan we zeker een paar keer aandoen.

Joanna leert nu langzaam hoe ze moet trappelen in het water en haar watervrees wordt met de dag minder. De jonge dame houdt niet echt van waterspetters in haar gezicht en dat storneerde toch wel het vertrek uit het pierenbadje. Inmiddels durft ze met haar zwembandjes om al in het (voor haar doen) diepe.

Bij het kopen van de tickets hebben wij afgerekend in dollars. Nu is onze ergste vrees toch redelijk werkelijkheid aan het worden. De dollarkoers zakt met de dag! We hebben nog tijden gezien van 1,40, maar dat is inmiddels helaas anchant history. Het lijkt erop dat de dollarkoers eerder zal zakken dan zal stijgen. Zo maakt het dat het shoppen in Amerika niet zo woest kan gaan als dat we voorheen ingecalculeerd hadden.

We hadden het idee om een nieuwe iPad te kopen in Amerika, maar met deze dollarkoers zetten wij een andere koers in en zal de nieuwe iPad niet uit Amerika vandaan komen. Of zal de dollarkoers weer aan gaan trekken, zodat wij toch het nieuwe exemplaar voordeliger in The States kunnen kopen? Wordt het een Yay or Nay?

Begrijp me niet verkeerd hoor... Ik ben blij dat de economie weer aantrekt, maar hadden ze daar niet even mee kunnen wachten tot we op vakantie zijn geweest? Maar ach, met al die wereldleiders heden ten dage moeten we het maar eerst afwachten.

Op onze countdown staat nog 74 dagen tot vertrek. Het is zwaar om af te tellen als je er al zo'n zin in hebt. We kijken nu eerst uit naar Joanna haar 3e verjaardag op 5 februari, wat we vieren op 7 februari en dan gaat het vizier op de vakantie. Voor we er erg in hebben moeten we de laatste dingen regelen voordat we op vakantie gaan.

We laten uiteraard snel weer wat van ons horen. Het enthousiasme zorgt voor genoeg schrijfmateriaal.

Liefs Joop, Nancy en Joanna

1 opmerking:

  1. Dat heb je weer mooi geschreven
    En ja hoor de Dollar gaat best wel weer omhoog
    En anders zien we wel
    We laten de voorpret er niet door drukken

    BeantwoordenVerwijderen