maandag 20 april 2015

Dag 10: In need of urgent medical care

Vannacht hebben we goed geslapen. Joop heeft zelfs zo goed geslapen dat hij niet één keer wakker is geweest vannacht. Joanna wist ons gelukkig ook te vinden vanuit haar eigen kamer en kwam gauw eens even een kijkje nemen zodra ze wakker was.
Snel opa en oma goedemorgen zeggen en de nodige kusjes geven.
Gerrit en Joop die zijn broodjes gaan halen bij de Publix. Daar halen Gerrit en Joke al jaar en dag heerlijke bruine bollen. Fijn zeg... Een broodje wat zowat lijkt op het brood thuis. Al het brood hier is veel zachter en "natter". Alles drijft hier ook zowat in de boter, word gemaakt ván boter of mét boter.
We hebben dus heerlijk ontbeten en daarna weer gezellig met zijn drieën in het zwembad. Opa en oma begonnen de dag gelijk goed met het pakken van de eerste zonnestralen. Joop en ik waren weer fanatiek bezig om alle gekko's nat te spuiten met onze "supersoakers". Of die komen straks met de hele families terug of ze blijven voorgoed weg *gniffel*.

Nadat we klaar waren met zwemmen ging Joanna elke keer huilen tijdens het plassen en zat er opeens bloed bij. Oh jee, het zal toch niet. En jawel hoor, snel douchen en op naar een Walgreens. Omdat Joanna nog een kleintje is werden we doorgestuurd naar Buena Vista Urgent Medical Center om daar naar de dokter te gaan. Ja ja, en nu plassen op commando. Dat valt even tegen, maar het is gelukt en Joanna heeft een blaasontsteking. Omdat ze het zo goed heeft gedaan, heeft ze een hele mooie toverstok van Frozen gekregen van papa en mama. Nadat we $300 lichter waren, mochten we weer weg om wederom naar de Walgreens te gaan voor de medicijnen. Dat wordt natuurlijk een heel gevecht, maar wat moet dat moet. Ook in de Walgreens kwamen we natuurlijk weer het een en ander tegen waar Joop zijn hart sneller door ging kloppen.


Nadat we alles in hadden geslagen om Joanna haar infectie tegen te gaan, zijn we weer naar de villa gegaan en hebben we wat liggen luieren. Het was een hele broeierige dag vandaag.
Ondanks deze tegenvaller hebben we toch nog leuke foto's gemaakt in de achtertuin. Er zat een eekhoorntje op de kooi lekker van een nootje te genieten.
Vanavond hebben we gegeten bij Texas Roadhouse. Een overheerlijke biefstuk. Oh nom nom nom.
Ze deden speciaal op mijn verzoek nog een Line Dance act, en de manager kwam ook nog een praatje maken bij ons aan tafel. Hier konden we helaas geen foto meer van maken.Ah, daar is de ontbrekende Rib Eye!!Kortom... heerlijk gegeten! Goed idee van opa Gerrit!!
Echt een super leuke tent zeg!! En absoluut voor herhaling vatbaar.

We hebben besloten dat het geld toch als water uit onze portemonnee loopt momenteel, kunnen we net zo goed gaan shoppen morgen. Dat hebben we dan ook op de planning staan. Ik zit nu te klooien met de laptop en al die draadjes enzo. Dus we gaan morgen maar eens even op zoek naar een nieuwe Macbook. We twijfelen alleen nog aan een Air of een Pro.

Nog een heel gesprek gehad met de kleine meid over het feit dat de medicijnen zo vies waren, maar ze die toch in moet nemen anders blijft ze pijn hebben (zo zielig als ze zo klein zijn en zo'n pijn hebben). Uiteraard weer het boekje van Frozen voorgelezen en even lekker knus liggen kroelen. Heel veel kusjes geven en dan lekker slapen.


Onze ogen gaan langzaam dicht... Truste!
Groetjes van ons

11 opmerkingen:

 1. oohhh wat zielig zeg, maar dat is een flinke blaasontsteking zo te lezen en dat doet inderdaad flink zeer. Wij hebben een dochter van 13 en die krijg ik tot op heden geen medicijn naar beneden!! Erg makkelijk als ze ziek zijn :(.
  Veel beterschap voor de kleine meid!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh jee, niet iets waar je op zit te wachten in je vakantie...nou ja...eigenlijk nooit!!
  Heel veel beterschap en al kroelend komt het vast helemaal goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje, dat is een pech, helaas zijn de medicijnen dan echt nodig. Heel veel beterschap voor de kleine meid! Maar extra veel kusjes en dan komt het vast snel weer goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, wat sneu voor Joanna, heel veel beterschap. Mooi dat jullie zelfs een privé uitvoering kregen van de line dance act. Texas Roadhouse is echt leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach die kleine Joanna, ik hoop dat ze snel weer opknapt met de medicijnen.
  Onze ervaring met een Macbook, een Pro is het voor ons geworden en we zijn erg tevreden. Geheugen en processor zijn groter, is vooral met veel foto's en films makkelijk.
  Beterschap met Joanna!
  Grtz.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Agossie wat zielig voor de kleine meid :(
  Hopelijk knapt ze snel weer op!
  Texas vonden wij ook super! Veel plezier vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een pech zielig hoor voor Joanna en voor jullie ook omdat je toch die medicijnen naar binnen moet zien te krijgen. Jullie blijven in ieder geval lekker positief dus ik hoop dat het winkelen morgen goed gaat lukken. Beterscahp Joanna.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat vervelend voor Jullie kleine meid!!! Ja medicijnen en kleine kinderen dat is altijd drama!!! Ook bij onze meiden nog steeds een drama en die zijn al 17!! Beterschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ach wat sneu voor Joanna, blaasontsteking is zo pijnlijk :-(
  Beterschap, hopelijk is ze snel weer beter!
  Evengoed een fijn dagje geworden gelukkig.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. He wat vervelend nou hopelijk slaan de medicijnen gauw aan en is ze van de pijn af beterschap.

  BeantwoordenVerwijderen