woensdag 22 april 2015

Dag 12: Rokende passen

Vanmorgen waren we wederom rond half 8 wakker. Een mooie tijd! Laten we maar eens een planning maken, zei Joop. Dan weten we nog precies wat we allemaal nog willen doen. Goed idee!
Na gezellig te hebben ontbeten met opa en oma op het pooldek, zijn we de planning maar eens op papier gaan zetten. We hadden voor vandaag alweer genoeg op de agenda staan, dus geen tijd op te zwemmen. We durven het met Joanna haar blaasontsteking toch nog niet zo aan. Misschien gaan we morgen weer zwemmen, wie weet. Het is 's morgens en 's avonds een gevecht om die medicijnen erin te krijgen en er gaat meer verloren, dan erin gaat. Maar toch merken we beetje bij beetje dat het toch wel werkt.

Met mijn nieuwe lens moet ik natuurlijk wel het een en ander nog uitvogelen, dus hier wat foto's van wat we onderweg allemaal zijn tegen gekomen.
 
Vandaag zijn we eerst naar de Clearance gereden. Daar hebben ze de outlet van de outlet. Tommy Hilfiger zit hier en de Dollar Tree. Bij de Dollar Tree hebben ze hele leuke prulletjes voor een dollar. Leuke cadeautjes voor Joanna voor in het vliegtuig terug naar huis. Hier hebben we een paar dingetjes meegenomen. Voor de cadeautjes voor in het vliegtuig moeten we dus nog een keer terug.

Bij de Tommy Hilfiger Clearance ben ik geslaagd voor 2 truien. Joop helaas niks. Voor Joanna hebben we echt de meest leuke jurk gekocht en nog een paar shirtjes voor echt een budget prijs.

Nu is er ook nog een Marketplace outlet waar een Tommy Hilfiger is. Joop is tenslotte op een missie voor polo's in de meeste leuke kleuren. Hier is hij dan ook geslaagd. Na een mega grote en zeer zware tas kwamen we weer naar buiten en zijn we naar Nine West gegaan. Hier heb ik van Joop hele mooie pumps gekregen en nog een paar platbodempjes.Daarna zijn we nog even naar de Orlando International Premium Outlet (voor de bekende onder ons: Prime Outlet). Ik had gister een Jockey Bra gekocht, maar dat is toch niet mijn ding hoor. Dat is echt de Hip and Happening hier, maar niks voor mij. Dus die weer terug gebracht en Joop blij gemaakt met nieuwe boxers. Verder hebben we niet veel meer gedaan op de Prime Outlet. We waren alle 3 moe en kregen langzamerhand knorrende maagjes.

Op de terugweg naar huis om bij TGI Fridays te gaan eten hebben we ruim ANDERHALF UUR! in de file gestaan over een afstand van ruim een mile. De maagjes gingen steeds meer knorren, maar we kunnen het moeilijk vooruit kijken. Er was een zwaar ongeluk gebeurd met een Pick-up en een aanhanger. Van die Pick-up was niets meer over. Hier was zelfs een kopje kleiner, heel het dak was ingedeukt. We hopen dat de personen die erin zaten heel eruit zijn gekomen.


We hebben dan ook heerlijk gegeten bij TGI Fridays op de 192. Wat is dat toch een leuke zaak en de Mozzarella Sticks, daar lik je je vingers bij af!
Met een volle buik zijn we langzaam aan naar huis gereden, waar we nu onder het genot van een colaatje het blog zitten te schrijven.
Opa en oma zijn nog niet thuis. Gezien het feit dat de map met coupons open op de bar lag, gaan wij er stiekem vanuit dat ook zij hun kofferbak aan het vullen zijn.

Morgen is het feest, want dat is oma jarig!! Hoe die dag zal gaan verlopen, lezen jullie morgen allemaal wel.

Allemaal trouwens bedankt voor de lieve woorden in verband met Joanna haar toestand. Overigens ook alle andere berichtjes hoor!

Groetjes en slaap lekker!!

4 opmerkingen:

 1. Lekkere shopdag, in ieder geval alvast wat in kunnen slaan zo te lezen ;-)
  En dan afsluiten met een lekkere "hap" ook niet verkeerd!
  Grtz.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hilfiger ook mijn favo-store!...leuk om jullie verhalen te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijke shopdag, wat is het toch fijn shoppen daar. Jammer van de file, en dat ongeluk, bah...
  Gefeliciteerd met oma!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. shop till you drop heerlijk. Ja ongelukken daar zijn bijna aan de orde van de dag en dan ook mega en meer dan hier en daar een deukje.

  BeantwoordenVerwijderen