dinsdag 28 april 2015

Dag 18: Ook hier Koningsdag!

De W van Willem! Fijne Koningsdag allemaal! Ook wij hebben hier het Nederlandse volkslied uit volle borst mee gezongen. Na de ochtendliederen zijn we vroeg op stap gegaan. We wilden nog een paar laatste dingen halen en als we later in de middag zouden gaan, dan word het zo'n haasten.

Opa kwam al met verse broodjes thuis toen wij pas uit bed kwamen. Fijne man hè en wat heeft hij goed voor ons gezorgd de afgelopen dagen. Vandaag hebben we weer een paar foto's gemaakt, moet natuurlijk wel eigen worden met mijn nieuwe lens en waar kan ik daar beter optimaal gebruik van maken dan hier? Dat bedoel ik!

Vanmorgen zaten we aan het ontbijt en daar kwamen ze hoor. Sjakie, Charlie, Gerda kwamen ons nog even uitgebreid gedag zeggen. Ook zij vinden het uitermate jammer dat wij er weer vandoor gaan.


Oef... ff krabben


Ah, jullie zijn er nog!


Ik ga er ff goed voor zitten, dan kan je nog een mooie laatste foto van me maken.


Aan het gezamenlijk ontbijt.


Oh nee, oh nee! Nee hoor, grapje.


Ik ga jullie wel missen hoor, komen jullie snel weer terug?


Daarna zijn we nog voor een laatste keer naar de Vineland Av Outlet gereden voor de laatste aankopen.
We zullen de gasten aan de zijkant van de weg wel gaan missen hoor. Op elke hoek van een straat kan je er wel één zien staan. Visstoeltje erbij, peuk in de ene hand, telefoon in de andere hand en dan maar gaan zitten.... Reclame maken.
Ah, daar is de Shopping Mall al. Ingang om de shopping, volg naar rechts. Dat doen we!


We kregen begeleiding van de Sheriff naar de parkeergarage.


Geldnet zagen we ook nog voorbij rijden. Er is vast weer genoeg uitgegeven hier. Kom nog maar een keer terug, want wij gaan ook nog een rondje en opa en oma komen er ook nog aan!


Na een rondje Outlet zijn we naar de auto gegaan en ieder een paar jeans en ik nog 2 rokken.
Nog even snel in een giftshop gestopt, want dat is toch ook weer een beleving hoor. Daarna gingen we de laatste keer terug naar Indian Creek Blvd. Opa, Lead the way!

Eenmaal thuis kregen we te horen dat we voor een afscheidsdiner naar Cracker Barrel gaan op kosten van opa en oma. Dat vinden wij natuurlijk heerlijk!
We hebben hier met zijn allen heerlijk van genoten en aan de serveerster gevraagd of ze nog een laatste gezamenlijke foto wilde maken.* Bron: Gerrit Groeneweg

* Bron: Gerrit Groeneweg

Na het diner zijn we gelijk naar huis gegaan, want om 5 over 8 konden we inchecken en we willen natuurlijk de beste plekken bemachtigen. We hebben voor de vlucht overzee rij 25 toegekend gekregen en dat is Economy Plus tegen de wc's aan en geen knieën in je rug van vervelende kinderen of asociale medepassagiers. De tweede vlucht hebben we rij 8, dus dat is lekker vooraan.

Alle koffers zijn gepakt en staan klaar. Het gewicht blijft toch wel een dingetje. Of we zitten er net onder of we gaan er net overheen, maar dat is een zorg voor morgen.

We gaan nog even heerlijk genieten van ons natje en droogje op het pooldek met het gezelschap van (o)ma en (o)pa. Onze laatste avond buiten op het terras. In Nederland zullen we vast wel weer de kachel aan moeten zetten, ramen en deuren dicht in verband met kou, regen en wind.

De krekels maken er nog een mooi laatste orkest van. De Sheriff loeit nog eenmaal zijn sirenes en Disney steekt het vuurwerk nog af alvorens wij voor de laatste keer deze vakantie afdruipen naar onze vleugel.
Morgen moeten we om 10 uur de villa verlaten. We hebben tenslotte niet meer betaald en gaan dan langzaam met ons hele hebben en houwen de kant van het vliegveld op. Hoe deze reis gaat verlopen, horen jullie allemaal nog wel.

Mochten we het door de drukte van de reis vergeten, willen wij jullie bedanken voor alle positieve reacties, het enthousiasme, de meedenkendheid, de adviezen maar bovenal de meelevendheid die wij uit jullie berichten hebben mogen lezen. Bedankt hiervoor!

Het is tijd, de hoogste tijd. Amerika bedanken wij weer voor de gezelligheid. Dag mevrouw, dag meneer. Wij komen hier vast wel weer!


Welterusten en een fijne dag.
Nederland we komen er weer aan. Amerika, Florida, Orlando... JE WAS GEWELDIG!!!!!!!!

12 opmerkingen:

 1. Joop Nancy en Joanna
  Het was een heerlijk blog en we hebben genoten van je verhalen
  Bedankt dat we hebben mogen meegenieten
  En we hopen dat jullie weer snel gaan
  Gelukkig zijn er weer van die mooie foto's
  En jullie schrijven niet van die leugens als Gerrit
  Nogmaals bedankt en we kijken uit naar de Epiloog
  Alvast een Goede reis

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor je leuke verslagen, jullie hebben een super tijd gehad. Alvast een goede reis en tot een volgende keer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou ja zeg....nog even en ik pink een traantje mee met jullie roerende afscheid van ons geliefde Florida........wat een heerlijke vakantie hebben jullie gehad en wat een verwennerij op het laatste vakantie adres. Waar hebben jullie die all-inclusieve trouwens geboekt??????? Een hele goede reis terug......

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke vakantie hebben jullie gehad! En snik, nu tijd om naar huis te gaan, idd richting kou, het is hier niks aan... Goede terugreis,en alvast bedankt voor de leuke verslagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje, wat gaat de tijd toch hard als je het zo fijn hebt. Jullie kunnen terug kijken op een zeer geslaagde vakantie en natuurlijk doet het pijn om afscheid te nemen van 'ons' geliefde Florida. Maar weer hard sparen en weer terug, dat is de enige remedie.
  Goede terug reis en bedankt dat we mochten meegenieten van jullie avonturen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou dit was toch een super vakantie, thuis straks nog lekker nagenieten van de mooie foto's! Goede reis en succes met de jetlag!
  Grtz. Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jullie hebben het heerlijk gehad, goed verzorgd door opa en oma..
  Een dagelijkse portie eekhoorn ...zon, ...
  Een hele goede reis terug !!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat zijn jullie weer een ervaring rijker, en ik denk dat het eerste wat jullie gaan doen als je thuis bent is op zoek naar leuke ticket prijzen Hahaha
  Fijne reis en tot de volgende keer!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bedankt voor de verhalen, je schrijft erg leuk. Goede reis en tot gauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk om meegelezen te hebben goede reis terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb genoten van jullie verslagen en de mooie foto's veilige reis terug!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Bedankt voor jullie reisverslag. Was leuk om te volgen elke dag!

  BeantwoordenVerwijderen