zaterdag 18 april 2015

Dag 8: Poolday

Vannacht hebben Joop en ik heel slecht geslapen. Zeg maar gerust zowat de hele nacht wakker gelegen van de warmte. Waarom is het nou zo warm joh? Je raadt het vast al... De airco deed het niet meer. Dus vannacht om half 3 maar de plafondventilator aangezet. Dat is niet echt bevordelijk voor je nek, maar anders was het echt niet uit te houden.
Joop is gelijk weer gaan mailen met Billy van de maintenance. De airco staat in storing, hebben wij weer 😔. We hadden gehoopt alle "probleempjes" opgelost te hebben. Nu moest er dus iemand van de airco komen om hem te maken. Gelukkig hadden we een rustdag ingepland en was het niet erg om ervoor thuis te blijven. Het is vervelend, maar ja wat kan je er aan doen hè? Inmiddels is het probleem al wel opgelost weer hoor. Vandaag is onze laatste volledige dag in deze villa, morgen moeten we verkassen en dan nemen we ons hele hebben en houden mee naar Indian Creek! Joanna weet precies elke dag te vertellen, hoe lang het nog duurt voordat ze naar de Mini Mouse kamer mag 😄.

Om een uurtje of 5 zijn we eens gaan douchen, haartjes wassen en aankleden en jawel, vandaag gingen we naar Disney Downtown. We hebben expres wat langzaam aan gedaan vandaag en geprobeerd Joanna een middag tukkie te laten doen, maar dat middag tukkie mislukte in eerste instantie. Tegen 3en wilde ze toch wel even naar bed en heeft ze nog wel even ruim een uur liggen tukken.

De weg naar Downtown Disney is echt grappig om te rijden. Je rijdt overal langs, en elke weg mond weer uit op een andere weg. Het is een compleet wegenstelsel wat allemaal met elkaar in verbinding staat. En uiteraard met de mooiste kunstwerken daarbij. Helaas lag mijn camera in de kofferbak, dus we maken binnenkort wel weer even een rondje.
Downtown Disney was heel gezellig! Lekker struinen langs alle leuke winkeltjes. Een fotootje hier en een fotootje daar. Alleen was het echt gigantisch druk! Je kon over de koppen lopen zo druk, niet te doen dus. En al helemaal niet met een buggy. Na een overheerlijk broodje bij Earl's Sandwich, maar weer terug naar de auto en naar het Orlando Eye gegaan. 64.000 led lichtjes, die hebben we gister al zien branden, dus dat moeten we van dichtbij meemaken. Komen we daar aan... Zijn de lichtjes uit! He jeetje wat jammer zeg. Dan maar van de week een keertje terug naar Downtown en een keertje terug naar Orlando Eye. Tip Downtown Disney: Ga, als je wat wilt zien, niet op vrijdagavond!!


In deze winkel is het elke dag kerst :-D!
Onderweg naar The Orlando Eye kwamen we ook nog wat leuks tegen... Een huis op zijn kop. Volgende keer zorg ik weer dat ik mijn camera bij me heb, want dan komen er veel mooiere foto's dan met mijn mobieltje.En ja hoor. Bij het boodschappen doen, we hadden niks meer te drinken, zag Joop een verlaten invalidekarretje staan. Hij kon zichzelf niet bedwingen en MOEST hem terug naar binnen rijden. Hij kon moeilijk moederziel alleen op het parkeerterrein blijven staan de hele nacht. Ik hoop dat het filmpje het doet!


 
Oh voor we het vergeten... Hier nog enkele "goede" foto's van onze nieuwe auto:


 
We gaan ons nu opmaken voor de laatste nacht op Sandy Ridge. We hebben hier een fantastische tijd gehad! Wat gaat dat alweer snel hè. De eerste 8 dagen zitten er alweer op!

Trusten!
Liefs van ons10 opmerkingen:

 1. Ja jammer van die airco, gelukkig wel snel gerepareerd. Je merkt het pas als zo iets kapot gaat, dat je eigenlijk niet zonder kunt in FL.
  Enne.... nog tijd genoeg om DD te bezoeken op een rustiger tijdstip.
  Veel plezier bij Oma en Opa straks!
  Grtz.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mis je dan de airco ineens...alsof er een warme deken op je ligt :(
  Jammer van de drukte in DTD, voor Joanna dus alleen maar zicht op de vele benen helaas.
  Geweldig filmpje, vooral het vrolijke gelach van jou :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's van Downtown Disney. De close up foto van Joanna is erg mooi. Volgens mij is het nooit rustig daar. Succes met de verhuizing.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo hey Joanna wat heb jij een super mooi jurkje aan zeg, dat wil ik ook wel hebben :). En eindelijk Joop......je hebt kunnne racen in een invalidenkar, het heeft nog lang geduurd geloof ik hahahaha. Zo'n kapotte airco is afschuwelijk, warmer binnen dan buiten!!
  Have Fun!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog een between tip is doe downtowndisney Disney rond opening 10 uur of in ieder geval overdag. Verder lekker relaxen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk dagje hoor
  En voor Joanna de douche kop gekocht
  Die Foto's met je mobiel zijn inderdaad minder (zeker Iphone6)
  Veel plezier bij Oma en Opa

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Weer een lekkere dag, Airco is weer gerepareerd, kan gebeuren dat dan weer wel ... Heel veel plezier met de verhuizing, dat wordt gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha die rit in die kar! Gelukkig is de airco weer gerepareerd. En succes met de verhuizing, gezellig met zijn allen de rest van de vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jullie hebben wel een beetje pech met de villa. Jammer hoor. Veel plezier bij opa en oma.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lekker is dat, als de airco de geest geeft, dat wordt zweten. Wij hebben dat 2 jaar geleden gehad met de thermostaat van onze poolverwarming, hadden een week lang een zwembad van 42 graden......

  BeantwoordenVerwijderen