donderdag 16 april 2015

Dag 6: Import from Holland

Vandaag waren we ook weer lekker bijtijds wakker. Na het ontbijt zijn Joop en Joanna gaan zwemmen en ik ben lekker op het bedje gaan liggen bakken. Joop en Joanna hebben heerlijk 2 uur in het zwembad gezeten. Het is 11 uur als ze eruit komen en wij ons klaar gaan maken voor de Florida Mall.
Joanna heeft ook voor het eerst zelf gezwommen. En prachtig dat ze het vond. Een echt waterrat. Met de "poefer" onder haar armen en niemand mocht haar vasthouden. Fijn hè zo'n eigen willetje haha. Ik zal de poefer even wat verder toelichten. Een poefer is zo'n buis voor in het zwembad waarmee ze de eerste dagen op het water van zwembad sloeg en riep dan poef! Dus dat is een poefer.
Papa moest zijn eigen wel eerst uitsmeren, anders mocht hij niet in het zwembad, want dan word hij rood en dan ga je branden he!

 
 
Na de dagelijkse badkamerrituelen zijn we in de auto gestapt en naar de Florida Mall gereden. Helaas hebben we daar niet kunnen slagen, maar we hebben wel gezellig een rondje gelopen. Alvorens we naar het vliegveld gingen, zijn we ook nog snel even bij de Best Buy naar binnen gehuppeld. Ik wil heel erg graag een camera lens waarbij ik wat verder in kan zoomen. Ik heb nu een EF-S 18-55 en zag een 55-250 mm lens liggen. Deze kost alleen wel 299,99 dollar. Dus ik ben nog heel erg aan het dubben. Ik wil hem heel erg graag hebben, maar vind het gewoon heel erg veel geld. Mocht iemand nog tips hebben voor een nieuwe lens, of een andere lens of überhaupt weten waar we coupons voor de Best Buy kunnen scoren, hoor ik dit uiteraard graag. Elke cent korting in deze is meegenomen!
 


Dit is met mijn eigen lens...


Dit is met die 55-250mm lens... Zal ik het doen?


Ja en nu... De twijfel slaat té erg toe, dus laten we gewoon op ons gemak naar het vliegveld gaan. Wellicht kunnen we met Joanna nog wat vliegtuigen spotten! Wat je dan ook allemaal weer niet tegen komt op de weg :-).


Ah, die kant moeten we op!


Eenmaal op het vliegveld MCO aangekomen, brandde het lampje van de "engin", dus zijn we even naar Alamo gereden. We mochten de Toyota Rav4 laten staan en een auto uitzoeken uit de linkerrijtje. Nou... dat willen wij wel, dat betekend dus een upgrade van een Midsize-SUV naar een Standard-SUV. We hebben alle auto's goed bekeken, maar er was één auto die stak met kop en schouder (letterlijk) overal bovenuit. Een Chevrolet Traverse. Dat is een allemachtig grote auto zeg, die nemen we! Even de benodigde papierwerk in orde maken en we konden een parkeerplekje op gaan zoeken met onze nieuwe auto.
Joop zag een auto, dezelfde kleur als zijn shirt. Nee Jopie, ander keertje goed? :-D.


Dit is onze nieuwe auto. De Chevrolet Traverse. We zullen morgen met daglicht wat mooiere foto's maken, dan zien jullie het wat beter. Hij rijdt heerlijk, hij zit heerlijk! Vele malen beter dan die Toyota. Én, hij is voorzien van diverse snufjes, waardoor Joop in zijn knuistjes zit te gniffelen van vreugde als een klein kind in een snoepjeswinkel.
Ok... Nu dan maar opa Gerrit en oma Joke ophalen. Die hebben nu een lange reis achter de rug, dus die zullen wel moe zijn. Omdat we redelijk vroeg waren hadden we met Joanna wat afleiding nodig.


We moesten wel even wachten maar daar kwamen ze aan hoor! Welkom in het oh zo mooie Orlando opa en oma! En welkom in ons denkbeeldige State of Residence!

 
Opa en oma gingen wat boodschapjes doen. Opa vroeg of we nog even een afzakkertje kwamen doen, natuurlijk! Dan weten we gelijk waar we komen te zitten voor de laatste 10 dagen. Wat een super plek! Ligt echt maar op 5 minuten van het leven van de 192. Waar we nu zitten, duurt dat wel zeker 20 minuten. Top locatie dus! We waren er al wel wat eerder dan opa en oma, dus we moesten even wachten. We hadden wel de code, maar ja. Als je net aankomt is het natuurlijk leuker als je zelf de deur open maakt.

Inmiddels is het wel weer tijd om naar bed te gaan. De tijd vliegt hier als een gek voorbij, maar gelukkig hebben we nog zeeën van tijd.

Voor ons welterusten, maar we wensen jullie wederom een fijne dag!

Groetjes Joop, Nancy en Joanna

13 opmerkingen:

 1. Kijk die opa en oma eens glunderen hahahaha. Ennuh die Traverse is inderdaad een super auto, wat is dat toch met mannen en auto's he......

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Traverse is echt een heerlijke auto, heb er inmiddels al een stuk of 4 vakanties in gereden. Vooral grappig is dat je o.a. de geluidsinstallatie met je stem kan bedienen, een gadget waar ik vaak gebruik van maak. Je kan je smartphone middels Bluetooth koppelen en dan draadloos muziek streamen en ook met je stem je muziek selecteren. En je als een SMS krijgt kan je hem laten voorlezen, geweldig !!!!  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou zeker voor die gele zijn gegaan Hahaha
  Geweldig die blije gezichten van opa en oma, zo lief :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke dagen hebben jullie weer achter de rug, genieten met een hoofdletter. Nu ook nog een bakbeest van een auto, opa en oma erbij en de vakantie is weer een level gestegen.

  Enjoy!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een Traverse vinden wij ook zo'n fijne auto, mooie wissel! Zo te zien is het zwembad nu lekker op temperatuur. Gezellig dat opa en oma er nu zijn, veel plezier met z'n allen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als je graag foto's maakt moet je het zeker doen. Heb je veel plezier van.Nu is het alleen de vraag nu of later, als je het nu doet heb je er gelijk veel plezier van.....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jee Opa en Oma zijn er :-)
  Enne Joop wat een geweldige auto heb je gescoord !!
  Toppie man..

  De Lens... doen !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lekker ook een andere auto en idd de traverse topautootje lekker soepel en zit perfect. Geniet ervan ook nu opa en oma er zijn en tot snel

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lekker dagje! Genieten nu opa en oma er zijn. Mooie auto! Toevallig dat jullie toch al die richting op gingen en hem meteen konden omruilen. Wij zitten ook 5 min van de 192 en is inderdaad top!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nou dat is toch heerlijk, oma en opa ook gearriveerd.
  En die nieuwe bolide is ook niet verkeerd zeg, geluk bij een ongeluk dan maar ;-)
  Grtz.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijk dagje! Werd jaloers bij het zien van de benen in de zon aan het zwembad :-)
  Geen verstand van lenzen, dus daarin kan ik geen advies geven.
  Fijn dat opa en oma er ook zijn, en ook nog eens een mooie andere auto, enjoy!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heerlijk opa en oma zijn er en een super mooie Traverse onder jullie kont, top! Hadden wij vorig jaar ook, tot er een lampje ging branden....
  Veel plezier vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Opa en oma gearriveerd. Lekker goor.
  Kijk voor de lens ook bij de Super Target. Die hebben soms mooie aanbiedingen.

  Gr. Ronald.

  BeantwoordenVerwijderen