zaterdag 11 april 2015

Dag 1: We made it!

Eindelijk is het dan zover. Zon, palmbomen, klemmende hitte... Orlando baby!
Het was ons het dagje wel. Na eerst 3 kwartier in de file te hebben gestaan onderweg naar Schiphol, kregen we bij de bagage drop te horen dat de vlucht een uur vertraagd is waardoor onze koffers priority hebben gekregen, zodat we op tijd de volgende vlucht konden halen. Als alles daarna goed ging uiteraard. Nu voel je bui al hangen natuurlijk. Murphy, daar is die fijne kerel weer. Die man heeft een wet en die was bij ons in werking getreden. Alles ging mis vandaag. Maar... Eerlijkheid gebied te zeggen dat de vlucht echt fantastisch ging. Joanna heeft zich uitmuntend gedragen. Die was af en toe lekker ravotten met Rick en Mandy. Twee hele leuke mensen van het forum. Zo zaten er meerdere forummers in het vliegtuig, wat we leuk vonden.
De vlucht naar London (LondenLand zoals Joanna zegt) ging geweldig. We waren nog niet in de lucht of ze kwamen al wat drinken en een chipje brengen. Het was nog niet op of ze kwamen alweer vuil halen want we gingen weer dalen.
De overloop naar de volgende vlucht ging ook zo soepel. De vluchten van British Airways is absoluut niets op aan te merken.
We zijn er: Amerika, Orlando!
Bij aankomst mochten we met de Shuttle. Een soort metro die in een glazen koepel staat, zodat de mensen er eerst uit kunnen en dan gaat de andere kant open zodat nieuwe mensen erin gaan. Super leuk verlicht. Lijkt wel een kermisattractie.

De emigratie ging ook al zo soepel en onze koffers waren zowat als eerste op de band. "Dit gaat veel te snel", zei Joop. En alsof het niet waar is... Waar is de buggy? Die staat nog in Londenland. Jammer joh.
Na veel gedoe, want sommige mensen op het vliegveld wilden niet echt meewerken, hebben we kunnen achterhalen waar de buggy is en die komt als het goed is vanavond. Deze word dan aan huis geleverd. We hebben gelukkig wel een leen buggy meegekregen, dus dat scheelt dan wel weer. Inmiddels waren we al 18 uur wakker en wilde we wel richting de garage om onze auto op te halen. Ook hier deden ze alles op het gemak. En ach... We hebben vakantie, dus tjah.
Eindelijk, na de benodigde papierwerk en handtekeningen, mochten we naar de garage om een auto uit te zoeken. Er was niet veel keus helaas, maar wel hebben nu een blauwe Toyota Rav4. Wat een heerlijke auto is dat.
Nu snel naar de villa, want Joanna was na 2 minuten al vertrokken. Is ook niet zo raar natuurlijk. Die was doodop.
De villa is ook heel erg mooi, schoon en netjes onderhouden. Een goede keus!
Nu is het inmiddels alweer 10 over half 4 's nachts en zijn we klaar wakker.
Straks lekker op het gemak kijken of ik de reeds gemaakte foto's kan toevoegen, zonder al te veel moeite. Maar eerste wachten tot de Publix (supermarkt) open gaat zodat we de nodige boodschapjes kunnen gaan doen.

Iedereen een zeer fijne, rustige dag. Doen wij het ook ;-)

Liefs Joop, Nancy en Joanna

7 opmerkingen:

 1. Nou, gelukkig zijn jullie er. Wat dingetjes die mis gingen, maar al met al niet te klagen denk ik. Heerlijk, geniet er lekker van!
  Cindy (Florida Forum)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk ook jullie kunnen na een zeer enerverende dag lekker genieten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig jullie zijn er
  Geniet van jullie vakantie
  We zien jullie Woensdag

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De reis is goed verlopen met wat kleine hobbels, maar hoe cares, jullie zijn er.
  En nu heerlijk gaan genieten van alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nu lekker in de relax stand en genieten!!
  Have Fun!
  Grtz.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook weer achter de rug, nu lekker vakantie vieren!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou ondanks de buggy een goede start nu lekker gaan genieten....

  BeantwoordenVerwijderen