zaterdag 25 april 2015

Dag 15: Aquatica

Vandaag begon zoals alle andere dagen. Ontbijt op het pooldek. Eentonig hè, maar ja... We moeten wel eten.
Het weer zag er nu al zalig uit. Geen dreigende wolken, maar gewoon een vrolijk schijnende zon!

We hadden eigenlijk Seaworld op het programma staan, maar we konden niet meer eten bij Shamu. Dit zat helemaal vol voor vandaag. Voor morgen hadden ze nog wel een plekje dus dat doen we! Gelijk maar de reservering vast gezet en dan maken we er morgen wel een dag Seaworld van. Mama heeft wel gelijk tegen Shamu gezegd dat hij Joanna niet nat mag spetteren en ook niet haar eten nat mag maken. Ze heeft er nu al zin in, maar moet nog even een nachtje wachten.

Wat je zoal niet tegen komt onderweg...Gezien het feit dat we al zo'n vermoeden hadden dat er geen plek zou zijn, hadden we alle zwemspullen al in de auto staan. Dan gaan we wel naar Aquatica. Hoort ook bij Seaworld en dat ligt er tegenover, dus dat is lekker makkelijk. Hier zijn we toch zeker een uur of 3 binnen geweest. Joanna werd toch wel moe, dus zijn we er maar weer uitgegaan. Wat een leuk park is dit zeg. Vooral die stroming die ze hebben. Er is daar een rivier met een sterke stroming, waar je wel een vest aan moet doen. Daarna het golfslagbad en Joanna vond deze het leukst. Lachen, gieren en brullen de hele dag. Regelrecht succes dus!

Het was een uurtje of 3 toen we eruit kwamen en dan maar even naar de Supertarget voor een broodje en naar de Starbucks voor mijn shot. Het lijkt wel of ze met de dag lekkerder worden.
Vandaag kwam ook de realisering dat we er nog maar 3 dagen zijn en dat we alles willen doen, behalve naar huis gaan. Het enige wat we missen is de poes Mimi en ons eigen bed. Met dit bed zijn de rollen omgedraaid. Joop slaapt hier beter in dan ik. Gemiddeld ben ik zo'n 3x per nacht mijn uiterste best te doen om de slaap weer te kunnen vatten. Maar ach... Als dat alles is, mag dat zeker de pret niet drukken.

We zijn na de boodschapjes naar de villa gereden en hier hebben Joop en Joanna nog even in het zwembad gespeeld. Joanna vind dat toch het leukst, want dan kan ze zelf zwemmen. In Aquatica had ze een reddingsvest aan, maar daardoor draaide ze naar haar rug en dan raakt ze uit balans. We mochten de "poefer" jammer genoeg niet meenemen het bad in. Ik ben nog even heerlijk languit van het zonnetje gaan genieten. Het bruiningsproces gaat gestaag verder. Iemand nog tips om dit proces wat te versnellen :-) ? Op maandag gaan we evalueren of we naar de tanning spray gaan ja of nee. We houden jullie met deze kwestie uiteraard op de hoogte.
Joop wilde ook een paar foto's maken van Sjakie (Zo noemen we hem nu, onze huiseekhoorn). En dat is best goed gelukt, al zeg ik het zelf!
We zijn om een uur of 6 maar eens een rondje badkamer gaan doen om fris en fruitig naar het aanstaande diner te kunnen. Onze keuze is vanavond is na lang twijfelen gevallen op: Logans Roadhouse. Het eten was lekker, maar de service was abominabel. Na ruim een uur kwam het eten eens een keer. Ik stond op instorten van de moeheid. Joanna ook, die lag al gestrekt in de booth en Joop zat te knorren van de trek. Al kijkend om ons heen zagen we de borden af en aan naar de keuken gaan. Jammer, het kan niet altijd feest zijn.

Opa en oma waren al thuis. Wij hadden wel verwacht dat die stevig aan het stappen waren en pas in de vroege uurtjes thuis zouden komen. Opa Gerrit meldde ons vanmorgen al dat de Bacardi fles leeg was, dus vandaar :-). Opa had stiekem al een nieuwe fles ingeslagen, dus die zaten al lekker in het nachtgewaad op het pooldek te genieten van een baco.

Nu zitten we weer in de villa op het pooldek onder het genot van een natje en een droogje en gaan zo de lichtjes uit hier op Indian Creek Bld. Boven ons hebben we een prachtige, helder blinkende sterrenhemel en om ons heen krijgen we een waardig concert van alle tjirpende krekels. Dank je wel jongens, maar het is toch echt bedtijd voor ons en wij druipen langzaam af naar onze vleugel.

Fijne dag en de hartelijke groetjes van ons!

Nog steeds vinden wij het heel erg leuk dat iedereen zo enthousiast reageert op ons blog. Dank jullie wel hiervoor!!

11 opmerkingen:

 1. Dat is weer zo dag om in te lijsten
  Volgens ons hebben jullie het waanzinnig naar jullie zin
  Wij denken dat bij jullie ook besmet zijn met het bekende virus
  Ik Gerrit snap alleen niet wat je bedoelt met dat tanig spray
  Er is hier genoeg zon hoor
  Geniet nog van jullie laatste dagen hier en morgen heel veel plezier bij Shamu
  Let wel op hij eet erg veel of er nog wel wat overblijft voor jullie

  Oma en Opa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zo'n waterratje die er geen genoeg van kan krijgen, was dus weer een top dag!
  Geweldig toch al die vreemd uitgedoste auto's op de weg...zou je hier eens moeten proberen met al die regeltjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij vonden Aquatica ook super, maar er komt weinig van relaxen op ligbedjes.
  Het virus heeft jullie ook te pakken hè dus maar weer sparen voor volgend jaar!?
  Veel plezier vandaag in Seaworld!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke dag! En nog maar 3 dagen, jammer...
  Ik heb een tip: kijk bij Walmart of Walgreens naar Australian Gold, zij hebben tanningsprodukten met een bronzer erin, ook met hoge SPF, werkt als een tierelier :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nancy als je bruiner wilt worden moet je een paar uurtjes buiten de kooi gaan liggen. Een paar jaar geleden vertelde de Amerikaanse buurvrouw me dat de kooien om het zwembad de zon filteren. Als we aan de stranden van Florida zijn zijn we ook altijd veel bruiner dan dat we in Orlando zijn.......gek he :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geniet er nog maar lekker van en deze is weer om in te lijsten. Voor je het weet ben je weer in het koude kikkerland. Heel veel plezier vandaag in Seaworld en met Dine, ben benieuwd welke orca's jullie gaan krijgen .

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aquatica vinden wij ook het leukste waterpark, heerlijk! Nog maar flink genieten van de laatste dagen en nog ff niet aan NL denken. Het is hier "takkeweer", dus je mist niks;-)
  Grtz.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lachen zeg, de hele dag in Aquatica en thuis direct weer in het zwembad. Dat is toch echt genieten. Misschien een leuke restaurant tip is Bahama Breeze of BJ's Brewhouse. Veel plezier in SeaWorld vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een dagje zwemparadijs, zo lekker!
  Heel veel plezier in Seaworld!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijk dagje weer Aquatica altijd goed voor waterpret!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat even heerlijke dag hebben Jullie weer gehad!!! Geniet van die heerlijke laatste dagen in Florida!!!!

  BeantwoordenVerwijderen