zondag 19 april 2015

Dag 9: New house, Old town

Vandaag was het dan eindelijk zover. Het afscheid van Sandy Ridge kwam steeds dichterbij. We waren voor ons doen best laat wakker (zal je net altijd zien he). Joop en Joanna waren al rond half 8 wakker en ik werd kwart over 8 wakker. We zijn snel onder de douche gesprongen, want opa en oma konden elk moment op de stoep staan om ons te helpen met de grote verhuizing.
Dag Sandy Ridge! We hebben het fantastisch gehad!


Hallo Indian Creek!

Joanna mag dan eindelijk slapen in de Mickey en Minnie kamer. En blij dat ze daarmee is!


Onze badkamer. Die van Joop, mij en van Joanna.


Onze slaapkamer.


De garage.


Het washok.


Woonkamer.


Slaapkamer opa en oma


Badkamer opa en oma


Keuken.


The pool! Welke overigens direct heerlijk op temperatuur was. Ook een hele fijne bijkomstigheid!! Zwemkleding aan en PLONS!!We zijn even een "poefer" wezen halen voor Joanna, want opa en oma hadden alleen de grote. Dus op naar de SuperTarget. Daar hadden ze niet echt wat we zochten, dus zijn we maar doorgereden naar de Walmart. Daar hebben we de benodigde dingen gekocht. En nu weer snel naar huis dat heerlijk zwembad in!
Oma en Joanna waren er al op zich snel uit. Die kregen het wat koud. Een mooie gelegenheid om voor papa en mama eens als kind te zijn in het zwembad en een watergevecht te houden. Na ons speeluurtje in het zwembad ben ik heerlijk gaan bakken in het zonnetje. Joop vond het zwembad wel heerlijk en was er niet uit te slaan! Het bruin worden gaat hier wel op de langzaamste versnelling, maar beetje bij beetje zie ik toch progressie. We zijn nu pas op de helft van onze vakantie, dus ik kan nog 9 dagen in de brandende zon liggen. Als we dan nog niet bruin zijn, dan gaan we naar een tanning salon ;-) hebben Joop en ik afgesproken.

Om half 6 kwamen we er achter dat het toch wel tijd werd om wat te gaan doen. Met name eten enzo. We wilde vanavond naar Old Town, want daar was weer een parade van mooie oude auto's. Snel even het zwembadwater afspoelen, aankleden en naar de 192 voor een diner bij Denny's. Old Town zit daartegenover, dus konden we de auto lekker bij Denny's laten staan.Om half 9 is er een parade van 165 oldtimer auto's. Echt eerlijk waar, wat een prachtige auto's staan ertussen. Ik heb van een hele hoop auto's foto's gemaakt, maar ik zal niet alles foto's hier plaatsen. Toch wil ik er wel een paar met jullie delen.

Ook opa zag een auto die hij wel mooi vond ;-). (Deze foto is met een knipoog natuurlijk he!)


Na het rondje Oldtown zijn we terug gelopen naar de auto en zijn we naar onze nieuwe slaapplek gereden op Indian Creek. Heerlijk op het terras nog even zitten beppen onder het genot van een Bacardi Cola. Opa Gerrit en ik zijn driftig bezig het blog weer in elkaar te fabriceren.

Nu beginnen onze ogen toch redelijk zwaar te worden, dus begeven wij ons naar onze vleugel voor een heerlijke nachtrust. Joanna ligt al heerlijk een tijdje in droomland in haar nieuwe Mickey Mouse kamer.

Veel liefs Joop, Nancy en Joanna

8 opmerkingen:

 1. Zo de verhuizing is lekker soepel verlopen, nu verder genieten bij Oma en Opa.
  Gelijk een lekker relax dagje van gemaakt is ook niet verkeerd :-)
  Old Town blijft leuk om te zien al die mooie bolides.
  Grtz.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig die auto's en een heerlijk dagje plonzen en shoppen.
  Veel plezier vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed verlopen de verhuizing, mis alleen de aanhanger op jullie foto's ;-)
  Lekker gezellig nu met zijn allen in 1 huis, die prachtig is!
  Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sandy Ridge is echt een heerlijk stekje maar Indian Creek is ook niet verkeerd. De Saturday Night Cruise is voor mij altijd weer een feestje om naar toe te gaan.

  Leuke foto van de auto's op de oprit, maar jullie staan wel verkeerd geparkeerd ;-)
  ( Volgens de verkeerswet in Florida moet namelijk vanaf de weg je kentekenplaat zichtbaar zijn )

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker geniet maar verder in Indian creek

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heerlijk om in warm water te zwemmen, logisch dat je dan even helemaal los gaat!
  Zalige dag verder :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Weer een superdag, leuk de auto's in Old Town !!!

  BeantwoordenVerwijderen