zondag 12 april 2015

Dag 2: Acclimatiseren

Gezien het feit dat het gisteren allemaal ietwat uit de hand is gelopen qua tijd en planning had ik geen foto's toegevoegd op het blog van Dag 1, dus bij deze.
Allereerst nog een aantal foto's van de heenreis.

Vandaag stond geheel in het teken van acclimatisering. We hebben alle 3 weinig tot niet geslapen, dus we zijn een beetje brak. We zaten om half 3 al rechtop in bed. Gezien het feit dat we toch al vroeg wakker waren, konden we net zo goed al lekker vroeg douchen (wat knapt een mens daarvan op zeg) en, na het maken van een leuke foto voor de zonsopkomst, hop in de auto op zoek naar een Walmart, boodschapjes doen.


We hebben heel Orlando op zijn vroegst gezien, want we zijn helemaal omgereden hihi. Uiteindelijk waren we er, maar besloten we toch maar om bij de Publix boodschappen te doen.
Wel hebben we voor Joanna nog bananen gekocht en jawel... Een nieuwe Mini Mouse knuffel. De zoveelste in haar collectie. Ook hele leuke shirtjes gezien van Frozen en de Disney figuren, dus hier gaan we zeker nog een keer snuffelen.
Daarna zijn we naar de Publix gereden voor de dagelijkse boodschapjes die netjes naar de auto gebracht werden en hebben we verlaat thuis ontbeten alvorens wij een duik zouden nemen in het zwembad. Die duik hebben we even uitgesteld want het zwembad was echt veel en veel te koud. Dus gelijk de eigenaar maar gebeld en Billy the poolguy (Allround klusjesman/Manager) kwam vandaag nog de verwarming aanzetten en zet hem gelijk een paar graden hoger zodat het lekker snel warm is en we niet zo lang hoeven te wachten. Wel fijn dat dat zo snel geregeld kan worden! Nu is het half acht en we merken al een aanzienlijk verschil!


Verder zijn we naar Seaworld geweest. Joanna is nog een beetje uit haar hum dus we hebben lekker rustig aangedaan. We hebben jaarkaarten van Seaworld en Joanna kon ook zo mee naar binnen, dus dat ging lekker snel. Joanna vond de Dolphin Cove het mooiste. Daar sta je aan de rand van hun buitenverblijf en komen ze zo dichtbij dat je ze op 10 centimeter na net niet aan kunt raken. Tenzij je mazzel hebt en ze nog dichterbij komen zwemmen. Het personeel zegt dan ook, dat als dat zo is, je je hand heel snel in het water moet doen om ze wellicht aan te kunnen raken. Er word ook uitgelegd wat wel mag en wat niet. Wat moet je vooral niet doen waarvan ze kwaad of voornamelijk bang worden.
Morgen gaan we er weer een kijkje nemen als we een betere nachtrust hebben gehad en dan willen we ook de Shows gaan bekijken. Morgen neem ik dan ook mijn camera mee, dus dan gaan we mooie foto's maken.En omdat het zo verschrikkelijk warm is, lekker veel ijsjes eten!


Daarna zijn we nog even naar Lake Buena Vista gereden voor nieuwe stappers voor Joanna. Ze had alleen maar teenslippers bij, dus nu hebben we mooie open loopschoentjes gekocht.

Het avondeten was dit keer bij Wendy's. Niet echt ons ding, maar ach... We proberen gewoon alles.

Nu is het inmiddels half 8 geweest en maakt Joanna, samen met Joop, zich klaar om lekker te gaan tukken en ik zit met donder, bliksem en regen het blog te schrijven. Wij proberen nog wat langer wakker te blijven, zodat we niet weer straks op half 3 wakker zijn.

Het was vandaag wederom een zonovergoten dag, waarbij we echt al moeten oppassen om niet te verbranden. Overal waar we heengaan nemen we dus braaf de zonnebrand mee, want anders ga je er aan.

Update over de buggy: De buggy is inmiddels overgekomen vanuit Londenland, maar is naar mijn weten nog steeds niet onderweg vanaf het vliegveld. We wachten het dan nog maar even af, maar we zijn allemaal blij als we gewoon weer onze eigen buggy hebben!

Wij gaan er een rustig avondje van maken en tot morgen!

Liefs Joop, Nancy en Joanna

8 opmerkingen:

 1. Wel veel gedaan als je zo vroeg op bent, super toch?
  Duurt de dag lekker lang. Het is toch altijd even wennen de eerste dagen maar daarna zit je al snel in het ritme.
  Jammer dat de buggy er nog niet is, gelukkig wel een vervanging anders wordt het toch lastig met de kleine Joanna.
  Lekker verder met genieten!
  Grtz.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja dat was een lange dag
  Boodschappen zijn in huis de Jaarkaarten voor Seaworld wat wil je dan nog meer
  Geniet en wij brengen de Buggy wel mee uit Londenland
  Dikke Kus voor jullie alle drie
  Tot Woensdag

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Go with the flow, heerlijk hoor! Lekker genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo dat was een lange eerste dag maar vandaag zal het vast beter gaan. Heerlijk die temperatuur en dan is zwembadverwarming toch ook heerlijk hoor, doen wij ook altijd. Veel plezier vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker opstartdagje! Hopelijk komt jullie buggy snel aan. Veel plezier vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heerlijk relaxdagje en wie weet zie ik jullie vandaag ergens bij een show in Seaworld. Heel veel plezier en geniet er van

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer van het zwembad maar het is snel geregeld. Lekker rustig aan doen is heel moeiljik maar jullie hebben toch al heel wat gedaan zo hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vroeg wakker lekker lang genieten van Florida :-)
  Heerlijke eerste dag, meteen Seaworld opsnuiven, goed bezig !!

  BeantwoordenVerwijderen