vrijdag 24 april 2015

Dag 14: Cruisin' around

Vandaag waren we weer lekker bijtijds wakker. Joanna stond weer gezellig bij me aan mijn bed om me wakker te maken. Daarna wilde ze naar oma om goedemorgen te zeggen, maar oma was nog niet wakker. Papa overigens ook niet. Dan gaan we gezellig opa goedemorgen zeggen. Die zat al met zijn ochtendsigaretje op het pooldek.
Langzaam maar zeker werd ook de rest van Indian Creek Bld wakker en zijn we, nadat opa Gerrit, papa en Joanna boodschapjes hadden gedaan, aan het ontbijt begonnen. Alvorens we aan het ontbijt gingen beginnen begon het te gieten! Dit heeft nog wel zeker tot een uurtje of 12 geduurd. Wat gaan we doen dan?


Laten we maar gaan douchen, in de auto stappen en zien waar we uit komen. We verlaten Indian Creek.

 
Welke kant gaan we op?
 
 Allereerst zijn we naar Posner Park gereden, omdat Joop nog steeds op zoek is naar nieuwe slippers maar er maar niet in kan slagen. Zo ook hier niet.


Daarna zijn we de 4 opgereden en spontaan naar Celebration gegaan. Die stond tenslotte ook nog op de planning. Daar hebben we gezellig een rondje gedaan en weer mooie foto's gemaakt.Er was een meneer aan het vissen en had een baars gevangen. Het was zijn vrije dag van World Disney en hij was zo aardig om de vis te laten zien voor een foto. Alle mensen in Celebration zijn zo vriendelijk. Celebration is eigenlijk een dorp waar iedereen die bij Disney werkt of gewerkt heeft woont. Echt een schitterend dorpje!!
In Celebration ligt een heel groot meer. In dit meer zitten alligators. Deze hebben we helaas niet gezien. We hebben wel wat andere dieren gezien, waar ik een leuk plaatje van geschoten heb.
Aan dit meer hebben ze parasols en schommelstoelen staan. Hier hebben we dan ook even heerlijk relaxed gezeten. Ik zou hier wel de hele dag kunnen vertoeven, maar we hadden nog meer op de planning staan dus weer langzaam terug naar de auto.

We hadden van de week een shirt voor mij gekocht bij de Walmart, maar daar zat al een gat is voordat ik hem überhaupt aan had getrokken dus daar gingen we daarna heen. Joanna wilde heel graag een koffer van Frozen. Toen ze al die koffers zag had ze de keus uit Frozen, alle prinsessen, Dora of Prinses Sophia. Het is de koffer met alle prinsessen erop geworden. Ze vond hem zo mooi, ze is er gelijk mee aan de wandel gegaan.


Nou Joanna haar koffer is binnen. Wij hebben besloten om een tas te kopen in plaats van een koffer. Mochten we ooit nog een keer terug komen, dan kunnen we de tas weer in de koffer stoppen en dan precies hetzelfde doen als deze keer. We konden voor een tas alleen helaas niet slagen in de Walmart, dus daar gaan we nog voor zoeken.

Ondanks dat Joop een lichte hoofdpijn begon te creeeren zijn we toch nog even naar de Lake Buena Vista Factory Outlet geweest. Hier hebben we niets kunnen vinden en we waren het ook wel een beetje zat voor vandaag. Waar zullen we dan gaan eten? Lekker dicht bij huis?
We wilden bij Black Angus gaan eten, maar het is Cracker Barrel geworden. Tot nu toe nog steeds onze favoriet, ondanks dat alle andere ook lekker waren hoor. Maar hier is het eten er snel, je wordt netjes geholpen en het eten is heerlijk!
Joop had een meatloaf en ik had een potroast (draadjesvlees). In heel deze vakantie heb ik nog maar 2 keer mijn bordje leeggegeten en die beide keren was bij Cracker Barrel.


Joop zijn hoofdpijn begon toch wel serieus te worden dat hij er bijna eng van werd, dus zijn we naar huis gereden. Opa en oma zijn nog niet thuis. Joanna wilde gelijk haar medicijnen... He? Ja dat klopt, ze vroeg er gelijk om, zodat ze na haar danoontje gelijk naar bed kon. Het was wederom wel weer een gevecht, maar het gaat steeds beter erin en haar pijn word steeds minder.
Joop heeft ook paracetamol ingenomen en we gaan vandaag maar eens vroeg onze vleugel opzoeken.

Het is nu 9 uur hier en de lampjes zullen niet lang aanblijven.
Morgen gaan we naar Seaworld en dan hopen we dat er een plekje voor ons is bij Dine with Shamu. Joanna wilt heel graag met de visjes eten, maar ze mogen niet té dichtbij komen want anders word haar eten nat hahaha. Wat een lekker ding he?!
Die is trouwens in de auto helemaal in haar hum, die zingt echt met alle liedjes mee. Van Uptown Funk tot aan Meghan Trainor en Taylor Swift. De meeste kinderen blèren mee op K3, maar die van ons niet hoor :-D.

Een hele fijne dag gewenst en de groetjes van ons!

10 opmerkingen:

 1. He mooie foto's van Celebration !! Mooie Anhinga's heb je vast gelegd!!
  Joop beterschap met het hoofd man!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer zo geweldige dag en dan als afsluiter Oma haar lievelingen gerecht

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk om jullie verslagen te lezen. Leuk om een bekende foto te zien van de ingang van Indian Creek. Een bekende ingang voor ons. Eind dit jaar voor de 3e keer naar een villa op de Autumn Creek Drive. Nog veel plezier!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. succes met de hoofdpijn hoop dat dat weer over is en gelukkig voor Joanna dat het ook beter gaat. Veel plezier in Seaworld !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh die foto van Joanna met die koffer *smelt*.
  Wat genieten jullie zeg, het is een feest om mee te lezen! Veel plezier weer vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijke dagen weer, jullie maken er een top tijd van. Laat Joanna maar schuiven met haar koffertje, geweldig, daar krijgt ze vast nog veel aandacht mee op de airport.
  Dat hebben wij ook gehad, toen onze dochter die leeftijd had en met haar knalroze Minnie-koffertje rond zeulde (long time ago...ze is nu 19).
  Nog mooie dagen gewenst, maar daar is geen twijfel over ;-)

  Enjoy!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat kan je toch leuk schrijven! Klinkt allemaal als een heel geslaagde vakantie! Geniet er nog van. Kussie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijke dag weer! In Celebration even aan het meer zitten is zo rustgevend, heerlijk. Schattig koffertje :-) Veel plezier in Seaworld!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geweldige koffer Joanna! Weer een heerlijke dag en hopelijk vandaag weer iedereen fris en fruitig!

  BeantwoordenVerwijderen