maandag 27 april 2015

Dag 17: Luie zondag

Vandaag had de hele familie een lui lekkerdag ingelast. We waren allemaal wat loom van de warmte en het is tenslotte zondag en dat staat ook voor rustdag. En zo gehoorzaam als wij zijn, hebben we hier maar naar geluisterd.
Opa en papa zijn naar de Walmart gereden voor de dagelijkse broodjes en toch maar een tas in plaats van een koffer gekocht. Na het ontbijt zijn we weer met de morning swim begonnen. Helaas ging het wat betrekken en vervolgens gieten, maar ach we waren toch al nat. Is ook weer eens een nieuwe ervaring. Swimming in the rain! Het duurde even, maar inmiddels is de zon er goed doorheen gekomen en heeft deze gewonnen van de bewolking. You go sun!
We waren al bang dat de zon zich niet meer zou laten zien en we hebben nog wel een missie deze vakantie. Juist... Bruin worden.

Joanna heeft eigenlijk af en aan liggen slapen vandaag, dus we hebben op een goed moment de luilekkerdag ingelast. Rond een uurtje of 4 zijn we een rondje badkamer gaan doen om nog een paar kleine boodschapjes te doen.

Voor het avondeten zijn we wederom naar Texas Roadhouse gegaan voor een heerlijke Biefstuk. Oma heeft nog een cadeautje gehad voor haar verjaardag en wij hebben het diner cadeau gedaan voor hun 40-jarig jubileum.

We zitten nu weer onder het genot van een natje en een droogje het blog te schrijven. Er valt vandaag niet zoveel te vertellen, dus dat leest makkelijk door. Helaas ook een fotoloze dag.

Morgen gaan Joop en ik nog even de laatste dingen inslaan op de Premium Outlet Vineland en blijft Joanna bij opa en oma in de villa.

Welterusten en tot morgen.
Morgen onze laatste volledige dag hier op Indian Creek Blvd :-(
We willen nog niet naar huis!!!!!!

Met een snik en een traan wensen we iedereen een fijne dag.

4 opmerkingen:

 1. Weer mooi omschreven wat jammer dat er geen Foto's bij staan
  Zonde van die mooie lens

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker hoor zo'n luie dag, dat is ook vakantie. En geniet nog even lekker van jullie laatste dag in Florida!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jullie hebben een lekker volle doe vakantie gehad dus een pyamazondag mag ook wel. Geniet nog volop vandaag en alvast fijne reis

  BeantwoordenVerwijderen