dinsdag 21 april 2015

Dag 11: It's raining man!

Vandaag waren we vroeg wakker en dan gaan we lekker ontbijten met zijn allen op het pooldek. Joanna moet haar medicijnen innemen, maar dat drankje is zo smerig dat we het er echt niet allemaal in krijgen. Hetgeen wat we er wel in krijgen heeft al wel effect, dus daar zijn we natuurlijk wel blij mee.


Vandaag stond shoppen op het programma. En dat hebben we gedaan, en goed ook!
Eerst zijn we naar de Premium Outlet op de International Drive geweest, alleen regende het zo verschrikkelijk hard dat we maar weer terug zijn gegaan. De Premium Outlet is niet overdekt, dus dat was geen optie helaas. Dan van de week maar terug. Wel heb ik een mooie foto kunnen maken van het Orlando Eye! Daar kwamen we tenslotte langs, alleen stonden wederom de 64.000 led lampjes niet aan.


Ook hebben we de Titanic Experience gevonden (niet gedaan hoor), en speciaal voor opa Gerrit (omdat hij dat zo leuk vindt) hebben we alvast een afspraak voor hem gemaakt bij het CSI Experience ;-).Omdat het zo regende dus op naar de Premium Outlet Vineland, die is grotendeels overdekt.


Hier hebben we gezellig een aantal rondjes gedaan. Eerst de hele buitencirkel en daarna de binnencirkel. Vandaag hebben we wederom gegeten op het Foodcourt en hebben we weer Bourban Chicken gegeten. Joanna heeft ook weer lekker zitten smullen van de Noodles. Spaghetti eet ze niet, maar dit gaat erin als zoete koek.

Moe maar voldaan gaan we met een volle kofferbak naar huis. Even de dag besproken met opa en oma. Die zijn vandaag naar Seaworld geweest. Seaworld staat voor ons morgen weer op het programma. Joanna wilt weer naar de dolfijntjes en naar de orca's toe, nou schat dan doen we dat!

Joanna ligt inmiddels, na een heftige strijd voor de medicijnen, lekker te slapen in haar Minnie en Mickey kamer. Wij zitten hier om de beurt ook te gapen, dus we gaan onze vleugel maar weer eens opzoeken.

Sweet dreams en tot kiek maar weer!

Groetjes!

3 opmerkingen:

 1. lekker zo'n dag de dollars laten rollen, is toch een hele leuke bezigheid ;-)
  Gelukkig dat de medicijnen aanslaan bij Joanna.
  Enjoy!
  Grtz.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beterschap voor die kleine lieverd en de medicijnen daar zijn perfect en werken als een tierelier. Heel veel plezier vandaag

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat de medicijnen toch aanslaan. En heerlijk, shoppen in de outlets :-)

  BeantwoordenVerwijderen