maandag 13 april 2015

Dag 3: Kleddernat

Eindelijk een redelijk goede nacht gehad. Joanna was om 8 uur naar bed gegaan en werd om half 6 wakker. Ik zat zelfs achter mijn laptop te slapen, zo moe was ik. Dus wij zijn rond half 10 ongeveer naar bed gegaan. Die buggy komt toch niet meer dachten we. Ik was zo weg, maar Joop heeft de deurbel toch nog gehoord voor de buggy. Die werd om 23:00 uur pas afgeleverd. Maar blij dat we zijn dat hij weer terecht is!

Nu we wakker zijn en niet zo vroeg de deur uit hoeven om boodschapjes te doen, kunnen we uitgebreid aan het ontbijt gaan beginnen voordat we gaan zwemmen en zonnebaden.Het zwembad was ook al redelijk op temperatuur, dus Joop en Joanna lagen om half 8 's morgens al in het zwembad.Voordat ik het zwembad in ging heb ik nog wat foto's gemaakt van het huis. Dus voor de nieuwsgierige onder ons:

De keuken:De Master Bedroom en Bathroom:
The livingroom:

Slaapkamers 2 en 3, Badkamers 2 en 3:Na het zwemmen zijn we lekker gaan douchen en haartjes wassen en zijn we lekker op stap gegaan.
We zijn nog even alle straten doorgereden om mooie foto's te maken van de omgeving waar we ons bevinden.


Joanna viel al snel in de auto weer in slaap, dus zijn we maar naar Lake Buena Vista gereden om eens goed te gaan bekijken waar we in onze koffers allemaal rekening mee moeten houden. Nou... ik verzeker je, we hebben genoeg gezien. Sketchers, Tommy Hilfiger, Loft, Timberland, DKNY, American Aegle en Oshkosh zijn bijvoorbeeld al winkels waarvan we zeker weten dat er een exemplaar van mee naar huis gaat. Of het dan bij 1 exemplaar blijft, dat zal vast niet ;-).
Joanna heeft het hele rondje Vineland lekker in haar eigen buggy liggen tukken. Fijn he je eigen spullen :-). Toen ze wakker werd hebben we een Elsa jurk voor haar gekocht. Oh dat vond ze prachtig! Ze wilde die vanavond aantrekken en dan mocht ik een foto van haar maken, maar ze had zo'n wilde avond achter de rug, dat die foto morgen komt.
Mijn allereerste Double Chocolat Chip Frappechino van Starbucks dit keer is een feit.


Joanna wilde weer naar de dolfijnen en de orca's. Nou meid... dat kan geregeld worden.
Hop in de auto en op naar Seaworld. We waren nog geen koud 5 minuten binnen en toen liepen we Kim tegen het lijf. Wat een vriendelijke, vrolijke meid! Ze heeft ons verteld waar we wat konden eten, zodat we nog de show van de orca's konden zien.
Eerst zijn we met Kim meegelopen naar de Under water viewing van de Dolphin Cove. Wat was dat prachtig! Kim had ook een balletje bij haar, waar de dolfijn mee wilde spelen. Zo hadden we ook nog wel interactie tussen water en land. Geweldig!
We zijn met de show One Ocean ook bij Kim gaan zitten in de SOAK ZONE. Soak zone? Ja precies, de plek waar je tot aan je sterretje nat kan worden. Oh dat gebeurd niet zo vaak hoor, zei Kim. Nou... dit keer kregen we de volle laag! Shamu kwam eraan, ging met zijn kop onder water, zijn staart kwam omhoog en je kon de angst en spanning in iedereen zijn ogen lezen. Zet je schrap, daar komt ie!!!!! FLATS! A Direct Hit! We kregen echt de volle laag. We waren drijf, maar dan ook drijfnat hahaha. Joanna vond het maar niks en begon heel hard met brullen. Ik had mijn telefoon nog in mijn handen, dus dat was ook niet echt handig (hij doet het nog hoor gelukkig). Je moet je voorstellen dat er een partij water over je heen komt, alsof je een emmer water boven je hoofd leeg gooit. Jemig wat een geweld was dat, maar het was prachtig en wat hebben we gelachen!!

Joanna en ik konden daardoor de show niet afkijken, omdat we na het watergeweld naar boven zijn gerend om een volgende Splash te ontwijken en te kalmeren.

Joanna kon de actie van Shamu achteraf ook wel waarderen. Maar Shamu mag haar niet meer natmaken hoor :-).We zijn nog samen met Kim naar de uitgang gelopen en daar gedag gezegd. Bij de auto hebben we ons ontdaan van al die natte kleding, maar we konden moeilijk daar alles uittrekken en in je blote billen naar huis, dus het was even afzien naar huis.

Eenmaal thuis aangekomen waren we wederom weer precies op tijd. We hadden net Joanna op bed gelegd en een verhaaltje voorgelezen, voordat het met bakken uit de hemel kwam zetten. Het regent, dondert en bliksemt nu al twee dagen achter elkaar in de avond. Ik hoop dat het van de week wel beter word, want dan kunnen we 's avonds nog een keer naar Old Town en Downtown Disney etc. Dat is zoveel mooier by night dan overdag. We houden in ieder geval de weersvoorspellingen goed in de gaten.

Momenteel zit ik alweer te knikkebollen achter mijn laptop, dus ik ga hem dichtklappen. Strompel naar bed, loop in gedachten nog even de dag door en sluit daarna mijn ogen.

Fijne dag allemaal!

Liefs Joop, Nancy en Joanna

9 opmerkingen:

 1. Wat een gezellige natte, maar heerlijke dag, geweldig die foto's van 2 verzopen dametjes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke dag! Leuk geschreven! Arme Joanna haha :) Leuk voor haar als ze later jullie blog kan terug lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat avontuur weer voor Joanna maar ze vindt de dolfijnen en orca toch wel heel leuk
  Alleen nat worden vindt ze wat minder leuk .Verder zie je wel dat ze het goed naar haar zin heeft en jullie ook
  Vindt het ook super leuk om even met haar en jullie te face timen .
  Het is nu echt nog Ff door bijten en dan kunnen wij ook .
  Dikke kus en een kroel voor Joanna tot woensdag
  Gerrit en Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijke dag, en oei, dat nat worden haha! Zit zelf altijd ver daar boven :-)
  Fijn dat de buggy ook weer terecht is.
  Prachtige foto's ook van Seaworld!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker genieten zeg!!, gelukkig je eigen buggy weer terug, ook fijn.En ach, helemaal nat bij Seaworld, wij gaan daar dan ook nooit zitten hoor, de kids ook niet;)
  Nou geniet nog lekker daar!.
  Groetjes, Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ach gossie, helemaal nat, zou ik ook van gaan huilen hoor!
  Wat een topdag en weer met eigen buggy!
  Veel plezier weer vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gelukkig je buggy weer terecht. Goed begin in SW, ach gossie en Joannna een nat pak(je) gelukkig is het warm dus is het niet zo erg, is meer schrik van de plens
  Water.
  Mooi huis hoor, ziet er goed uit! Lekker verder met genieten!
  Grtz.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gelukkig kunnen jullie er wel om lachen ..voelde me wel een beetje schuldig. Verder toch een prima daggie en gelukkig nat worden als je toch daarna naar huis gaat is te doen. Dank jullie wel voor de gezelligheid ook

  BeantwoordenVerwijderen